Pojkar 12 (Vänskapsmatcher)

Välkommen

Till hösten kommer vi starta ett nytt lag i Sundborn, för pojkar födda -12. Flera av killarna har varit med i vår lek o lär-verksamhet, och är spridda geografiskt från Svärdsjö, och in mot Falun.

Organisationen för laget kommer bestämmas vid första samlingen, men redan nu har vi några ledare klara. Tanken är att vi inte spelar sammandrag eller i nån serie, utan vi börjar med träning. Och känner vi att barnen vill pröva match så kommer vi samarbeta med några lokala lag i samma ålder som vi tar en träningsmatch med.

Träningsdag är onsdagar 17:15-18:30. Att vi har lite längre halltid än många andra lag beror på att vi är först i hallen för kvällen och behöver hjälpas åt att bygga sarg. När sargen är uppe så kör vi igång.

Nu hoppas vi att fler hänger på till hösten! Första träning är 2 oktober. Läs mer i kalendern som även går att prenumerera på.

Vill du anmäla ditt intresse så gör det via denna LÄNK, det är inte bindande på något sätt utan just en intresseanmälan.

Uppdaterad: 06 AUG 2019 22:27 Skribent: Jens Axelsson