Flickor 13-15 (Lek & Lär)

Hej.
Kul att du hittat hit till den yngsta och kanske roligaste gruppen i sektionen :-)
NYTT FÖR I ÅR. Vi delar på flickor och pojkar och hoppas att det ska göra att grupperna för flickor blir större och än mer bärkraftiga.
I denna grupp tränar flickor födda 2013 - 2015.
Yngre barn hänvisas till barngympan på söndagar.

Vi kommer att jobba tidigt under säsongen för att få flera och gärna många delaktiga föräldrar och ledare så att verksamheten kan flyta på ett för alla bra sätt.

Träningstid: Lördagar kl. 10:30-11:30.
Vi startar 3/10 och håller på till i mars, och vi bestämmer tillsammans om vi skall spela även på loven för att få springa av oss.

För att undvika incidenter bör barnen kunna hålla klubban under midjan, även i samband med skott. Öva gärna på detta redan hemma.

Ta med vattenflaska, skor för innebruk, innebandyglasögon och klubba. Det finns några få glasögon och klubbor att låna om man vill prova, men inte har egen utrustning än.

Föräldrar tar gärna med egen klubba och assisterar på träningen.

Träningsavgift:  200 kr för hela säsongen, samt medlemsavgift i föreningen

Kontaktperson initialt i säsongen;