Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Semesterstängt

(2017-07-13 16:08)
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna stänger för semester från 10 juli. Välkommen måndag den 7 augusti, då är vi på plats igen!
 
Temat för årets Ledarcamp är ”Framtidens idrott 2025” och under utbildningen får ledarna utrymme att reflektera över idrottens framtidsfrågor för att ligga steget före när svensk idrott gör sin resa mot målet: Svensk idrott – världens bästa!
 
Plattformen, barn och ungdom är idrottens barn- och ungdomsledarutbildning på basnivå och vänder sig till dig som vill ta första steget som tränare och idrottsledare för barn/ungdom i åldern 7-15 år.
 

Dags att söka LOK-stöd

(2017-07-05 20:32)
Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2017, ska vara inskickad senast den 25 augusti.
 
15 oktober - missa inte höstens viktiga konferens för idrottsledare där vi lyfter barnen och ungdomarnas rätt till idrott på sina villkor.
 
"För omgivningen torde man fundera över hur den långa erfarenheten kan tas tillvara för att utveckla idrotten i framtiden. Kan den som en gång slutat sin ledargärning göra en nystart tillsammans med nya generationer."
 
Kinesiotejp är en elastisk terapeutisk tejp som används som förebyggande och behandlande av vanliga sportskador och en rad olika fysiska smärtor.
 

Idrottens dag

(2017-06-29 13:15)
Lägg söndag 10 september på minnet. Då arrangerar Dalaidrotten Idrottens dag i Vansbro i samarbete med Vansbro Kommun.
 
Vi välkomnar alla idrottsföreningar i Gagnefs Kommun till en inspirationsträff. Tillsammans bjuder vi också på en föreläsning med Anneli Östberg.
 
Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 

Temaföreläsningar

(2017-06-26 08:31)
Vi erbjuder kostnadsfria inspirationsföreläsningar för er förening på hemmaplan.
 
Interact UF - Fyra gymnasieelever som går tredje året på gymnasiet vill ge utrikesfödda ungdomar möjligheten att prova på olika idrotter.
 
Glädje, inspiration, arbetsvilja är bara några av de ord som beskriver tjejerna som anordnade ridtävlingen den 14 juni.
 
Det krävs mer än bara träning för att utvecklas i sitt idrottsutövande. Det är många faktorer som påverkar hur man presterar och utvecklas. Välkommen till en inspirerande föreläsning med Jonas Flank.
 
Du som är aktiv domare i någon idrott eller som har lust att veta mer om domarens roll, nu får du chansen att träffa och lyssna till svensk ishockeys bästa aktiva internationella damdomare.
 

       

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

 LF_03_bf_pms_001999

Postadress:
Sundborns GOIF
Snickarvägen 4 B
79015 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023-60222
E-post: This is a mailto link

Se all info

LF_03_bf_pms_001999