PÅ GÅNG

2017-08-21

Tack för en trevlig kväll till alla er som kom på medlemsfesten!

2017-08-02

Välkomna på medlemsfest!

Ett STORT TACK för allas insatser under det gångna året!

Efter ett turbulent år känner vi att det nu är dags att fira att vi som förening är tillbaka på fötter igen! För att göra det har styrelsen beslutat att återuppta en tidigare tradition i föreningen. Vi vill att alla vi vuxna, som året om jobbar för våra barn och ungdomar i Sundborns GoIF, träffas och tillsammans firar och tackar varandra genom en medlemsfest!

Denna kommer anordnas den 19:e augusti på Hyttstugan, Kl. 18.00. Sundborns GoIF bjuder på mat och underhållning, dryck står man själv för.

Anmälan till kvällen görs genom att fylla i formuläret nedan.*  Senast söndag 13/8 vill vi ha in anmälan. Anmälan är bindande och eventuell av-anmälan görs även den senast 13/8. Vid frågor och funderingar, kontakta kansliet eller någon i styrelsen.

Vi hoppas få se så många av er som möjligt denna kväll! Varmt välkomna!

Klicka här för anmälan.

FÖR VEM? Alla hushåll som har minst en medlem i hushållet, får anmäla sig. Åldersgräns 18 år.

NÄR? 19:e augusti 2017 18.00

VAR? Hyttstugan, Sundborn

*(Anmälan kan alternativt göras genom att skicka ett mail till This is a mailto link eller ringa till kansliet på 023-60222.)

2017-07-24

Tack till alla er som kom och bidrog till en mycket rolig och lyckad kväll på Hyttstugan med Melvis!

2017-06-29

Lördag 22/7 spelar Melvis live på Hyttstugan. Återigen visar bygdens sin fina sida genom att skänka alla intäkter från entrén, oavkortat till föreningen. Vi tackar med hela vårt SundbornsGoIF-hjärta för denna varma omtanke.

Biljetter finns att köpa direkt av föreningen. Kontakta kansliet på telefon eller This is a mailto link för att reservera biljetter till dig och dina vänner.

Biljetterna kan sedan hämtas måndags- och onsdagskvällar på kansliet.

Sprid ordet!

2017-06-27

På söndag 1/7 är det för andra året i följd dags för "Generationscupen" i föreningen. Klicka in på Facebook-sidan för att läsa mer, eller kontakta kansliet eller fotbollskommittén.

2017-03-26

På tisdag 28/3 är det dags för Innebandy-damerna att spela sin första match i kvalet till division 1. Ludvika står för motståndet och första matchen spelas hemma i Jalas Arena på Lugnet. Matchstart 20.00. Kom och stötta tjejerna och heja fram dem till seger!

2017-03-17

Tack alla som deltog i årsmötet! Protokoll kommer upp inom kort!

Gatufotboll

Den 28 maj i samband med Vårmarknaden

anordnade Sundborns GoIF en "gatufotbollsdag" på Snickarrinken multiarena.

Deltagandet var gratis!

och A-laget herrar sålde hamburgare

En underbart rolig dag, vädret var bra inget regn men heller inte gassande sol, familjer vänner och alla övriga spelade eller tittade på roliga matcher och stillande hungern med en hamburgare.

Bordtennisträning!

onsdagar kl. 17:30, i Föreningsgården. start 7 oktober

Alla, ung som gammal är välkommen!

Ledare: Bengt Sjöholm

Sundborns GoIF tjänar pengar på burkar och flaskor.

Samla burkar och pet-flaskor, även utländska och tillplattade dryckesburkar, lämna de i en säck eller påse på verandan vid föreningsgården.

Föreningen tar hand om och lämnar vidare och vi får pengar på kontot.

Dessutom är föreningen med i tävlingen Föreningskampen där vi kan vinna fina priser till föreningen.

Läs mer på www.pantamera.nu/foreningar

GRÄSROTEN

Bäste supporter!

Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel!

Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor!

Du har säkert sett, läst eller hört om Svenska Spels satsning Gräsroten,

som delar ut 50 miljoner kronor årligen till svensk idrott.

Det unika med Gräsroten är att alla som spelar hos Svenska Spel med Spelkortet

är med och bestämmer till vilka klubbar pengarna ska gå.

Nu är satsningen i full gång och vi är med!

Välj oss som den klubb du vill att pengarna ska gå till.

du kan välja tre alternativ, varför inte välja alla tre inom Sundborns GoIF,

fotboll, innebandy skidor gymnastik eller friidrott.

Du gör det i din spelbutik,(Paletten) eller på svenskaspel.se/gräsroten

eller genom att ringa deras kundservice på 0770-111111.

Tack, ditt stöd betyder så mycket!

BINGOLOTTO

Prenumerera på Bingolotto, som prenumerant stödjer du föreningen med ca 585 Kr per år, bara genom att beställa 1 bingolott/veckan.

Bli prenumerant  före den 31 januari 2015 och du får 4 st bingolotter utan kostnad (värde 200 Kr)

Tre enkla sätt:

• Fyll i talongen du fick med Klubb-Nytt,
  • Gå in på www.bingolotto.se/forening kampanjkod:2623
  • Ring 0771-440440 kampanjkod.2623

stöd sundborns GoIF, kundnummer:3001125

Tack, Ditt stöd betyder mycket!

Uppdaterad: 2017-08-21 08:05