Behov av ideell arbetskraft

I en ideell förening finns alltid ett behov av ideella krafter.

Nedan finns några punkter där vi har ett behov av tillskott i föreningen.

Just nu är vi i stort behov av en till styrelseledamot som har intresse för och erfarenhet av ekonomiska frågor. Är det du eller vet du någon som kan passa för detta uppdrag? Kontakta någon i styrelsen, valberedningen eller kansliet!

Vi hjälps åt att forma rollen så den passar dig men exempel på uppgifter som vi önskar hjälp med är:

• Vara bollplank tillsammans med styrelsen gällande större ekonomiska insatser, för och mot sektionsledningarna.

• Stötta styrelsen i en ekonomisk överblick.

Aktuella projekt:

• Renovering av elljusspår;
    • Har du någon idé eller arbetskraft att bidra med? Kontakta någon i styrelsen eller skidsektionen så hittar vi en uppgift som passar just dig!

• Garagebygget vid rinken:
    • Snickeri
    • Elarbeten
    • VVS

Säsongsanpassat arbete:

• Skidor:
    • Arbeten med spårdragning under vintern, Arbetsdagar/kvällar inför skidsäsongen.
  • Fotboll:
    • Arbetskraft invid planer och anläggningar. Kan var allt från underhåll till arbetsdagar.

• Övrigt:
    • Volontärer/frivilliga vid Svenska Skidspelen

Föreningsarbete:

• Styrelsen: Anmäl ditt intresse så hittar vi säkert en roll som passar.
  • Sektionsledning: Prata med kontaktpersonen för respektive sektion. Ju fler som hjälps åt, desto mindre arbete per person!
  • Föräldraråd/evenemang: Vill du vara med och hjälpa till och anordna de evenemang vi arrangerar? Kontakta kansliet!

Har du något särskilt specialområde ellar bara är intresserad av att bidra i något som vi inte listat här så meddela gärna det så löser vi det.

Uppdaterad: 2017-08-21 13:29