Behov av ideell arbetskraft

I en ideell förening finns alltid ett behov av ideella krafter.

Nedan finns några punkter där vi har ett behov av tillskott i föreningen.

Just nu är vi i stort behov av en person som har intresse för och erfarenhet av ekonomiska frågor och kan hjälpa styrelsen med detta. Är det du eller vet du någon som kan passa för detta uppdrag? Kontakta någon i styrelsen, valberedningen eller kansliet!

Vi hjälps åt att forma rollen så den passar dig men exempel på uppgifter som vi önskar hjälp med är:

• Vara bollplank tillsammans med styrelsen gällande större ekonomiska insatser, för och mot sektionsledningarna.

• Stötta styrelsen i en ekonomisk överblick.

Aktuella projekt:

• Renovering av elljusspår;
    • Har du någon idé eller arbetskraft att bidra med? Kontakta någon i styrelsen eller skidsektionen så hittar vi en uppgift som passar just dig!

• Garagebygget vid rinken:
    • Snickeri
    • Elarbeten
    • VVS

Säsongsanpassat arbete:

• Skidor:
    • Arbeten med spårdragning under vintern, Arbetsdagar/kvällar inför skidsäsongen.
  • Fotboll:
    • Arbetskraft invid planer och anläggningar. Kan var allt från underhåll till arbetsdagar.

• Övrigt:
    • Volontärer/frivilliga vid Svenska Skidspelen

Föreningsarbete:

• Styrelsen: Anmäl ditt intresse så hittar vi säkert en roll som passar.
  • Sektionsledning: Prata med kontaktpersonen för respektive sektion. Ju fler som hjälps åt, desto mindre arbete per person!
  • Föräldraråd/evenemang: Vill du vara med och hjälpa till och anordna de evenemang vi arrangerar? Kontakta kansliet!

Har du något särskilt specialområde ellar bara är intresserad av att bidra i något som vi inte listat här så meddela gärna det så löser vi det.

Uppdaterad: 2017-09-24 10:33