Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Genom att kunna låna idrotts- och fritidsutrustning vill Dalaidrotten att fler ska få möjlighet att prova idrott och röra på sig. Därför jobbar nu projektledare Tobias Hedwall med att lansera det växande konceptet Fritidsbanken.
 
Vi välkomnar alla idrottsföreningar i Smedjebackens Kommun till en inspirationsträff.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 

Sommaridrottsskola

(2017-04-25 07:51)
Som tidigare år arrangerar vi GRATIS aktiviteter för föreningar som bedriver sommaridrottsskolor i Dalarna.
 
Du som är aktivt elitsatsande på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under, alternativt har du utvecklingspotential och en långsiktig ambition att utvecklas mot elit.
 
Välutbildade tränare – en förutsättning för god folkhälsa och svensk idrotts framtid
 
Grundtränarutbildningen är för dig som har varit tränare ett tag. Du har redan gått någon grundutbildning. Du tycker det är kul och vill nu gå vidare och utvecklas i din tränar- och ledarroll.
 
​Utbildningen tar upp, förberedelser och handlingar som medlemmar ska ha tillgång till före mötet, mötesteknik, formaliteter - det gångna året - kommande år och val, hur beslut fattas och valberedningens arbete.
 
Kinesiotejp är en elastisk terapeutisk tejp som används som förebyggande och behandlande av vanliga sportskador och en rad olika fysiska smärtor.
 
Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost, en mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken? Syftet med utbildningen är att ledare och aktiva ska veta hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.
 
Tävlingssäsongen 2016-2017 är precis avslutad och vilken säsong det blev för många av våra DSA-aktiva!
 
När ska man använda tejp? Kan tejp göra mer skada än nytta?
 
Kursen vänder sig framförallt till administratörer inom föreningens IdrottOnline klubbsida och som bör vara väl insatt i verktyget.
 

       

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

 

 LF_03_bf_pms_001999

Postadress:
Sundborns GOIF
Snickarvägen 4 B
79015 Sundborn

Kontakt:
Tel: 023-60222
E-post: This is a mailto link

Se all info

LF_03_bf_pms_001999