SportEwa Cup

Inbjudan SportEwa Cup 2017

Sundborns GOIF Fotboll, i samarbete med SportEwa i Sundborn, bjuder in till Dalarnas största sammankomst för de yngsta fotbollsspelarna, SportEwa Cup, som i år går av stapeln lördagen den 16 september på Sundens fotbollsplan i Sundborn. Lagen delas in i följande åldersklasser:

Flickor 7/8 (födda år 2010/2009)

Flickor 8/9 (födda år 2009/2008)

Pojkar 7 (födda år 2010)

Pojkar 8 (födda år 2009)

Pojkar 9 (födda år 2008)

Vi behöver er anmälan senast 20 augusti men kom ihåg att det totala antalet lag är begränsat till 72 stycken och vi registrerar ert deltagande i turordning efter tidpunkt för anmälan, som bekräftas per mail.

Tävlingsinformation / Regler:

Antal matcher -               Samtliga lag spelar tre matcher.

Matchprogram -              Skickas ut ca. 2 veckor före cupstart.

Tider -                            Samling senast 45 min. före första match för registrering.

Avgift -                            70 kr per deltagare, betalas kontant vid registrering.

Avanmälan -                   Vid avanmälan efter den 20 augusti debiteras 500 kr per lag.

Regler -                           Fotbollsförbundets rekommendationer tillämpas vilket innebär att målvakten sätter igång spelet genom att rulla ut bollen med hand eller fot. Utespelares inkast ersätts med inspark längs marken till närmaste medspelare. "Retreatlinje" tillämpas, motståndarna backar hem till egen planhalva vid målvaktens igångsättning av spelet.

Matcherna spelas 1 x 20 min.

4 utespelare + 1 målvakt (fria byten)

Inga tabeller eller resultat redovisas.

Medtag i reserv tröjor / västar i annan färg än ordinarie.

Samtliga spelare får medalj efter cupen!

Naturligtvis kommer det att finnas möjlighet att på plats köpa kaffe, korv, hamburgare, läsk och godis mm… Ni kommer dessutom att ha möjlighet att vinna fina priser genom att vara med i någon av de tävlingar som arrangeras!

Anmälan -                         Mail This is a mailto link.

Ange lagnamn, klass ni önskar spela i och kontaktperson med mobiltelefon och mail.

Frågor / Funderingar -       Mail This is a mailto link.

Tel. kansli 023-60222 (måndagar och onsdagar 18.30-19.30)

Tel. mobil 072-5117550 (Mats Holmberg)

Varmt välkomna till en härlig fotbollsdag i Sundborn!

Uppdaterad: 2017-06-27 18:49
Skribent: Mats Holmberg